fbpx

RESET YOUR BRAIN 1-OP-1 MASTERCOURSE

Doorbreek je belemmerende overtuigingen & patronen, zodat je het leven leidt dat écht bij je past.

Wil jij..

 • Vol zelfvertrouwen het succes bereiken waar je naar verlangt?
 • Eindelijk de juiste acties ondernemen waarmee trots bent op jezelf? 
 • Meer energie in je lichaam en meer rust in je hoofd?

RESET YOUR BRAIN 1-OP-1 MASTERCOURSE

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je belemmerende patronen, zodat je het leven leidt dat écht bij je past.

Wil jij

 • Vol zelfvertrouwen het succes bereiken waar je naar verlangt?
 • Eindelijk de juiste acties ondernemen waarmee trots bent op jezelf?
 • Meer energie in je lichaam en meer rust in je hoofd?

Je hebt al wat bereikt en mooie spullen vergaard. Toch haal je geen voldoening uit je huidige bestaan. Diep van binnen weet je dat er voor jou een betere en fijnere manier van leven bestaat. Je voelt dat het tijd is om het waar te maken, maar iets houdt je tegen...

Herken je dit?

 • Je twijfelt aan jezelf en aan je verlangen naar een beter leven, naar het grote succes. In de hoop dat dit vanzelf overwaait, down-play je je verlangens: je denkt dat je wel gek lijkt om meer te willen en tevreden moet zijn met wat je hebt. Daarnaast ben je super druk. Zo ontstaat nooit het juiste moment om die grootse verandering te realiseren.

 • Hoe hard je ook je best doet om happy te zijn met met wat je hebt en hoe graag je verstand dit gevoel probeert te ontkennen, het verlangen komt altijd terug: there is no escaping it. Hierdoor weet je dat je een keuze moet maken en dat je voor een doorbraak staat.

 • Op social media word je geconfronteerd met anderen die wel actie ondernemen en succesvol zijn. Dit wringt en ondanks dat je dit gevoel probeert te onderdrukken, voel je jaloezie. Waardoor je je klein voelt.

 • Wanneer je voelt dat je klaar bent om  hulp in te schakelen, voel je je te trots en onzeker tegelijkertijd. Je vindt dat je het eerst zelf moet kunnen oplossen. 

 • Zo doe je steeds niets en besef je dat je je eigen blokkade bent en deze vicieuze cirkel zelf in stand houdt. Hier ben je helemaal klaar mee!

Het kan anders...

Want, hoe zou het zijn als je :

 • Zelfverzekerd actie onderneemt en resultaat behaalt waar je trots op bent?

 • Innerlijke rust ervaart, omdat je niets aantrekt van wat anderen van je zullen denken of vinden. Je probeert niet langer aan de verwachting van anderen te voldoen, maar enkel aan die van jezelf.

 • Door jouw state of mind je vrij en gelukkig voelt?

Hoe zou je leven er dan uit zien?
Welke successen zou je dan behalen?
Hoe zou je je dan voelen?

Overcome the ordinary, be legendary!

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!"

Doorbreek in dit 1-op-1 traject je belemmerende patronen, zodat je je leven op jouw voorwaarden creëert en je daardoor wel gelukkig voelt.

Dit is hoe we dit samen gaan doen:

KickStart: direct goed van start!

Tijdens deze 2 uur durende 1-op-1 live sessie in Nijmegen, duiken we de diepte in en maken we de belemmerende overtuigingen en patronen inzichtelijk die je wilt doorbreken. Ook bespreken we de opdrachten en presentaties die je ter voorbereiding hebt voltooid.

Echte aandacht, altijd.

Tijdens deze MasterCourse krijg je tussendoor nieuwe inzichten, boek je jouw eerste successen vallen er kwartjes of loop je vast. Wellicht heb je tijdens het lezen van de module nog een vraag over jouw situatie. Om jou niet aan je lot over te laten, kun je mij buiten de sessies om bereiken.

6 Waardevolle 1-op-1 sessies

Na de MasterStart bespreken we tijdens 6 sessies van een uur jouw doelen, progressie en nieuwe inzichten. Gedurende dit traject verander je jouw patronen naar een nieuwe, positieve manier van leven. De sessies zijn via Zoom of op mijn locatie in Nijmegen.

Hoge kwaliteit

Niets minder dan het allerbeste voor jou. Geen enkel mens is hetzelfde, zo ook niet al mijn klanten. Om wél het beste voor jou te kunnen bieden, plannen we 2 evaluatierondes: na 3 maanden en op het einde. Zo krijg jij de coaching die goed aansluit bij jouw behoeften en houd je me scherp :).

6 Modules & 34 video's

Na iedere sessie ontvang je een nieuwe module op papier. Deze 6 zorgvuldig gemaakte en uitgebreide werkboeken (+/- 300 pagina's lang!) bieden je alle kennis, tools en brain-hacks die je nodig hebt om jouw brein succesvol te resetten en daarmee je belemmerende patronen te doorbreken.

Brain-Hacks, -Tools & Neuropsychologie

Met de wetenschappelijke theorie over het brein, methodiek & Brain-Hacks komen we snel tot de kern van jouw patronen zodat je leert hoe je jouw brein kunt resetten. Zo ervaar je hoe het is om grip op je brein, lichaam en leven te hebben. 

Je brein werkt pas vóór je, als jij ook werkt aan je brein

NA DIT UNIEKE TRAJECT WEET JIJ:

 • Hoe je met meer zelfvertrouwen de successen behaalt waar je stiekem op hoopte, maar in realiteit nooit behaalde.

 • Welke tools je inzet om niets van anderen aan te trekken en je EIGEN plan te volgen..

 • Hoe je makkelijker in ACTIE komt door te doen in plaats van jezelf te blokkeren door te over-denken.

 • Hoe je meer voldoening en rust je krijgt, omdat je enkel doet wat bij JOU past.

Praktische informatie & Voorbereiding

De Reset Your Brain 1-op-1 MasterCourse duurt 6 maanden. Voordat we van start gaan, ontvang je een aantal video's met opdrachten ter voorbereiding. De antwoorden op de opdrachten bespreken we tijdens de KickStart.

De live sessies zijn via Zoom of op mijn locatie in Nijmegen en duren maximaal een uur.

Kennismaken & Commitment

Je krijgt mijn volledige commitment tijdens dit traject. Dit is wat ik ook van jou verwacht. Echter, is niet iedereen in staat om dit te kunnen. Als opgeleid neuropsycholoog toets ik daarom graag vooraf of dit traject het juiste is voor jou en maak ik graag eerst persoonlijk kennis met je. 

Als we de juiste match zijn, plannen we de KickStart in.

garangtie

De investering & garantie

De investering is €3450 exclusief btw echter zijn termijnbetalingen ook mogelijk.

Vond je het niks en heb je dit kenbaar gemaakt? Dan komen we samen tot een geschikte oplossing. Overigens is er niemand geweest die hier gebruik van heeft gemaakt.

Dit is wat je voorgangers zeggen:

Dirkje
Dirkje van der Ven

Ik merk dat mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid is tijdens de MasterCourse en dat ik veel liever voor mezelf ben. Voor mijn gevoel heb ik in de afgelopen maanden meer angsten en belemmerende overtuigingen losgelaten dan in de 5 jaar ervoor in totaal. Ik word steeds comfortabeler met het loslaten van controle en perfectionisme, en weet ook meer gepaste afstand te houden van dingen (of mensen) waar ik geen invloed op heb. Daardoor voel ik me weer steeds vrijer en komt langzaam mijn energie en motivatie weer terug.

Ik zou dit traject voor 200% aanraden!! En dat heb ik ook gedaan bij iedereen die het maar wilde horen. Het is wat mij betreft gewoon de beste investering in jezelf die je kunt doen. Als je eenmaal door begint te krijgen hoe fijn het is om je niet (of minder) tegen te laten houden door angsten en belemmerende gedachten besef je ook hoe zonde het is als je er niet mee aan de slag gaat. Het traject is voor mij echt de perfecte push geweest om hier structureel aan te werken en mezelf te blijven verbeteren.

Lieve Ilke, dankjewel voor alles. De inzichten en opdrachten uit de modules zijn al ontzettend waardevol, maar jouw support, kritische vragen en zorgvuldige begeleiding van het proces hebben het traject voor mij echt naar een hoger niveau getild. Zoals je al schrijft heb ik het gevoel dat ik nog stappen te zetten heb (iets met de lat hoog leggen), maar ik heb er vertrouwen in dat dat gaat lukken. Gaandeweg heb ik namelijk geleerd dat er geen quick fixes zijn voor wat ik wil bereiken, maar dat het juist belangrijk is om eerst tot de kern te komen van waarom iets niet lukt of gaat zoals ik wil. De stappen die ik hoopte na de eerste weken te zetten, die begin ik nu te zetten, maar dan met veel meer zelfvertrouwen en rust. Dankzij jou en de mastercourse vertrouw ik weer in het proces.

Schermafbeelding 2022-02-22 om 06.31.12
Djamilla Peters

Ik was heel mijn leven lang al op zoek naar een onrealistische SUPERHELD die het allemaal voor mij ging oplossen. Tijdens het traject was ik er niet helemaal van bewust dat je wel degelijk die ‘superheld’ was, die mij als enige coach (waarvan ik er vele heb gehad) ECHT het patroon heeft kunnen laten doorbreken om die superheld te blijven zoeken en die superheld in mezelf te vinden en daarvoor moest je mij ook op mezelf aanwijzen. 

Los van mijn persoonlijke traject is het materiaal, kennis en passie dat je aanbiedt SUPER! En verbaasde het mij hoe je met je modules zo een mooi proces kan vormgeven, de sturing en opbouw die erin zit is echt unbelievable en precies goed (kan het niet zo goed in woorden beschrijven) maar het voelde steeds voor mij als “meant to be en what the fuck hoe krijgt ze het voor elkaar?” Het klopte altijd precies binnen het proces dat ik door liep. Ook de dingen die ik op dat moment HELEMAAL NIET LEUK VOND! 

Jouw persoonlijke coaching en bereikbaarheid hebben mij er echt doorheen gesleept! Hierin onderscheidt jij je -in mijn ogen- echt met anderen in combinatie met jouw kennis en levenservaring.  Ik neem dit stuk ook mee naar mijn eigen werk “coaching on the job” en vraag mensen mij te mailen met concrete situaties, zodat ik ze kan uitleggen wat er nu eigenlijk gebeurd vanuit de patronen waar ze inzitten en ook zij groeien zo ontzettend erg daardoor. Dubbele cadeautjes dus! 

Wat ik vooral heb geleerd, is dat ik eindelijk begrijp wat ze bedoelen met “in je lichaam komen en het kunnen voelen” en dat ook echt doen/kunnen ervaren. Waardoor ik echt bij mezelf kan blijven en vanuit mezelf mijn leven vorm geef, in plaats van afgesteld op de ander, en mijn behoefte aan liefde in combinatie met verlatingsangst. Ook heb ik een verandering in een patroon van 27 jaar kunnen aanbrengen van “ik ben het niet waard om van gehouden te worden en mensen zijn toch niet te vertrouwen” naar “ik ben het wel waard om van gehouden te worden en mensen zijn wel te vertrouwen”. Met alle positieve veranderingen in alle gebieden van mijn leven. En dat is echt een enorme verademing!

Door deze inzichten zou ik jou/het traject zeker weten aanraden. Het liefst zou ik het willen verplichten voor iedereen of als onderdeel op school en vooral voor mensen die werken in de zorg en/of coaching etc. You are really the best! 

Hanneke van Tol
Hanneke Deen

Het resultaat van de MasterCourse was dat ik me erg bewust geworden ben van mijn gedachten en mijn invloed daarop. Ik besefte dat ik controle over mijn gedachten kon uitoefenen. Hierdoor kon ik bewuste keuzes maken op basis van gevoel en vertrouwen en niet het primaire angst/vlucht gevoel. Het resultaat hiervan is, dat ik behoorlijk dappere keuzes en grote veranderingen in mijn leven heb gebracht.

Lieve Ilke, je hebt misschien wel een idee maar de switch in mijn leven nu: daar ben ik zó dankbaar voor. Het vertrouwen te kiezen voor mijn gevoel, mijn pad en hiervoor te gaan is immens waardevol. Ik zou jou en de MasterCourse daarom ook zeker aanbevelen en dat heb ik al gedaan :).

Thijs Mennen
Thijs Mennen

Het was me onduidelijk of dit traject echt was wat ik nodig had. Ik heb de keuze op intuïtie gemaakt en vertrouwde erop dat jij vond dat dit een goede keuze was.

Ik ben blij dat ik het gedaan heb, want ik haal meer uit mijn leven en heb mijn dagen anders ingericht. Ik ervaar mijn leven als veel prettiger, positiever, energieker en bewuster. Mooie dingen komen op mijn pad. Ik leef dicht bij mezelf en vanuit mijn eigen kracht. Ik geniet met volle teugen. Wat ik geleerd heb, is dat je gedachtes kunt waarnemen en je niet die gedachtes bent.

Dat ikzelf op 1 sta en veel waard ben. En ik heb een  "master" structuur aangenomen die ervoor zorgt dat dit gelukkig leven mijn standaard wordt en blijft en daarmee een keuze is.

Ik ben je ontzettend dankbaar Ilke! Dankbaar dat je in mijn leven bent en ervoor gekozen hebt om mij dit traject te laten volgen. Dankbaar voor de energie die je uitstraalt. Dankbaar voor alle inzichten en kennis die je gedeeld hebt. 

Schermafbeelding 2022-02-22 om 06.38.47
Megan Lloyd

Nadat ik de Boost Your Brain Call had gehad met Ilke, wist ik meteen dat ik het MasterTraject wilde doen. 

Door het traject ben ik beter naar de stem in mijn hoofd gaan luisteren, die mij vertelde dat ik dingen niet kon of dat het niet gaat. Om vervolgens te realiseren dat het bullshit is en ik ook een andere overtuiging kan aannemen.  Daarnaast vond ik het heel waardevol om te zien en te realiseren hoe mijn ouders met dingen/beslissingen en risico’s omgingen en hoe ik dat onbewust heb overgenomen. Door dit besef kan ik nu anders beslissen. 

Daarnaast vond ik het heel fijn dat Ilke niet gewoon meepraat, maar mij ook vertelde wanneer ik het mis had en anders mocht geloven. Ik hoef niet een andermans pad/beslissingen/overtuigingen als blauwdruk te nemen voor hoe ík de dingen doe. 

Ilke’s begeleiding was heel fijn, direct en to the point. Soms ongemakkelijk, maar op een goede manier. Ik ben er meestal heilig van overtuigd dat ik hele goede redenen heb om te vinden dat ik iets niet kan, iets op een bepaalde manier moet doen of dat sommige dingen gewoon niet mogelijk zijn. Door de modules leerde ik mijn brein beter begrijpen en door de coaching voelde ik me sterker. 

Daarom zou ik het MasterTraject ook zeker aanraden. Vooral als je denkt dat je wel weet hoe je in elkaar zit, of wat er wel of niet mogelijk is. Met Ilke duik je in de fundering van je brein, doe kennis en inzichten op die bij je naar boven komen bij het maken van belangrijke beslissingen. 

Dank je wel voor je geduld en flexibiliteit.

Schermafbeelding 2022-02-22 om 06.35.33
Jesse Timmermans

Mijn traject bij Ilke kwam tot stand omdat ik via via van het Mastercourse traject gehoord had en nieuwsgierig was naar wat het voor mij kon betekenen. Na een kennismaking en samen uitvogelen wat de ‘crux’ was van mijn frustratie en stagnatie was had ik het vertrouwen dat dit traject me verder kon helpen.

Met vallen en opstaan voelde ik gedurende het traject dat hoe meer ik voor mezelf koos vanuit eigen overtuigingen hoe sneller ik deze mindset kon omswitchen naar een mindset die me verder helpt, in plaats van stagneert. De momenten dat ik er even doorheen zat was Ilke beschikbaar met óf de harde realiteit of de juiste vragen waarmee mijn gedachtentrein weer op de goede rit werd gezet.

Hierdoor is het gelukt om meer verantwoordelijkheid te nemen in de breedste zin. Verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk, mijn eigen gedachtes en het gevoel en gedrag dat daarop volgt. Concreet betekent dat voor mij dat ik andere keuzes heb gemaakt business wise en meer tijd vrij maak voor muziek, wat me heel erg gelukkig maakt. En dat ik beter kan voelen en bepalen wat écht goed is voor mij.

Ben je super eigenwijs, doe je het liefst alles zelf maar zit je daarmee jezelf ook dwars? Dan is Ilke de geschikte persoon om weer vertrouwen te krijgen in je eigen keuzes en handelen.  

Kortom: samenwerken met Ilke is een hele fijne ervaring geweest! 

renee
Renée Meijer

Doordat ik Ilke kende, had ik al heel veel vertrouwen in haar. Ook zag ik haar eigen ontwikkeling in een relatief korte tijd en dat wilde ik ook leren. Ik twijfelde een beetje, omdat ik haar al kende en bang was dat ik me hierdoor niet open durfde te stellen. Dat is achteraf gelukkig helemaal goed gekomen. Ik ben eerlijker en opener geweest dan ik me ooit bedacht had :).

Ik ben mijn angsten aangegaan en heb daarbij niet over nagedacht wat de ander (vooral mijn nabije omgeving) hiervan zou vinden. Ik was gewend om vooral mensen te pleasen, zonder erover na te denken hoe ik me erbij voel of hoe ik het graag zou willen. En dat heeft mijn leven ontzettend veranderd. Ik ben er me van bewust geworden dat mijn eigen aangeleerde gedachten en vaste patronen niet de waarheid waren. En dat niemand echt met mij bezig is. Daarnaast zijn alle tools, zoals bijvoorbeeld die ademhalingsoefening een verrijking van mijn leven.

Daarom zou ik Ilke en de Reset My Brain MasterCourse absoluut aanraden, simpelweg omdat het gewoon klopt wat ze heeft geschreven. De modules zitten ontzettend goed in elkaar en hebben gebleken (uit eigen ervaring) dat het écht werkt. Daarnaast zijn de één op één sessies heel erg waardevol en stelde je net nog even die vragen die mij aan het denken zetten en me bewust maakte van bepaalde gedachten en keuzes. Daarnaast ben je ook een heel leuk, lief en prettig mens.

Ik wil je enorm bedanken voor je hulp bij het verrijken en makkelijker maken van mijn leven. Mijn leven is echt veranderd na het volgen van jouw traject en sta zoveel sterker in mijn schoenen. Zakelijke en persoonlijk is mijn leven echt verrijkt.

Floris
Floris den Broeder

Ondanks de investering, waar ik even over na moest denken, wist ik eigenlijk al snel dat ik de Reset My Brain MasterCourse met je wilde aangaan. Ik zat in een fase, zowel privé als zakelijk, waarin ik behoefte had aan sturing. Aan een coach die je uitdaagt om patronen te doorbreken. En dat is Ilke. Ik realiseerde mij vooraf niet dat ik zoveel belemmerende overtuigingen en denkpatronen had. Dat inzicht is waardevol omdat het je niets brengt. Het houdt je op een plek waar je niet kunt groeien. Maar echt een resultaat; dat ik in situaties waarin ik normaal in de stress modus schiet nu precies weet wat ik moet doen. Je brein is een ongelooflijk sterk middel, mits je het vóór jou laten werken en dit heb ik tijdens de Reset My Brain MasterCourse geleerd. 

Als je bereid bent om je soms oncomfortabel te voelen (want dat is de enige plek waar je kunt groeien), dan is Ilke de juiste coach voor je. Ze is geen popijopi selfmade instagram coach. Ze weet veel en heeft deze kennis opgedaan door hard te studeren en te werken. Haar neuropsychologische achtergrond maakt het hele traject interessanter en legt tevens een basis voor je eigen kennis op dit vlak. Ze daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Ik heb nu bijvoorbeeld een huis heb in Barcelona. De keuze vond ik heftig, mede vanwege de financiële commitment. Maar ik voel nu wel dat ik leef. Terug kunnen we altijd nog. Die final push kwam wel echt van Ilke. Ik citeer: "wat houdt je tegen?" Ehm, ja.....niks!! Let's go!

Ilke, dank dat je er voor mij was en steeds de moeite nam om me door de soms moeilijke momenten heen te slepen. Op de een of andere manier vroeg je steeds hoe het met mij ging als ik er even doorheen zat. Je hebt me echt een goede push gegeven en dat waardeer ik enorm.

IMG_4207
Jamie Ummels

Voordat ik met Ilke en het Reset My Brain Traject aan de slag ging, had ik niet van te voren verwacht dat het traject je gedachten kan veranderen en je belemmerende overtuigingen kon doorbreken, maar merk nu met alles dat ik heel anders in het leven sta dan voorheen. 

Een jaar na mijn burn-out, voelde ik me steeds meer de oude Jamie worden. Alleen merkte ik dat ik heel erg vast liep in oude patronen. Deze kwamen weer naar boven, waardoor ik slechter mijn grenzen kon bewaken en aangeven. Ik wilde heel graag groeien alleen wist ik niet waarheen en hoe. Toen ik Ilke leerde kennen, dacht ik meteen ik ga met haar aan de slag! Ze weet waar ze over praat en er was een fijne klik, wat natuurlijk heel belangrijk is!

Sinds ik met Ilke en het Reset My Brain Traject aan de slag ben gegaan, merk ik dat ik veel sterker in mijn schoenen sta en me veel zelfverzekerder voel. Ik kan meer vanuit mijn eigen gevoel denken en handelen. Ik kan op momenten dat ik last heb van mijn patronen veel beter relativeren en bedenken dat het maar gedachten zijn. Daarnaast vind ik mezelf een veel leuker mens. Dat is echt een heel fijn gevoel. Ik weet mijn grenzen ook beter te bewaken en geef die steeds duidelijker aan. Daarnaast weet ik ook welke keuzes ik moet maken met betrekking tot werk. Ik krijg steeds meer duidelijkheid voor mezelf, over wat ik belangrijk vind en wat ik wil bereiken. Het waren allemaal babystapjes wat nu een enorme klim omhoog is geworden! Wat ik vooral heb geleerd is hoe ik zelfverzekerder kon zijn vanuit liefde voor mezelf. Daarnaast heb ik ook geleerd om niet vanuit angst te handelen en wat voor een rol mijn brein hierin in speelt.  

Ik zou Ilke zeker weten aanraden! Ze is een top coach die ook nog eens heel leuk en gezellig is. Ik voel me een sterker persoon die helemaal zichzelf wilt zijn. Lieve, lieve Ilke: hartstikke  bedankt voor deze reis! Je hebt me super veel geleerd en ik vond het ook  nog eens hartstikke gezellig om dit met jou te mogen doen!

Roy
Roy Romviel

Vooraf twijfelde ik of ik het wel moest doen. De afgelopen 10 jaar heb ik een aantal keer trajecten met coaches doorlopen, maar een echte verandering bleef altijd uit. Het was voor mij een leap of faith om met Ilke aan de slag te gaan. Eentje die life changing is geweest voor mij. Wat andere coaches niet is gelukt, is het Ilke wel gelukt om mij te helpen weer in mezelf te geloven.

Niet alleen heb ik inzicht gekregen in hoe mijn brein werkt en hoe mijn (denk)patronen me tegenhouden om tot mijn volle potentieel te komen. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn gedachten. Vooral hoe negatief ik over mezelf dacht. Maar ik heb geleerd dat we allemaal ons eigen verhaal bedenken. Dus als ik positiever over mezelf denk en mezelf op een positieve manier aanmoedig, ik mezelf ineens heel anders in de wereld zie. Maar het meest krachtige wat ik geleerd heb, is dat ik nu middelen heb om te blijven groeien.

Ik raad Ilke voor de volle 100% aan. Ik strugglede al jaren met mezelf en had het eigenlijk al een beetje opgegeven. Net als bij ieder traject bij een coach of psycholoog, moet je het zelf doen. Maar jij doet werkelijk alles binnen je macht om mij te helpen ontwikkelen. Dat gaat ver kan ik je zeggen. Met jou binnen handbereik sta je er nooit alleen voor en dat is voor mij eigenlijk hoe coaching altijd zou moeten zijn.  Daarnaast zijn de werkboeken voor mij een soort fly wheel geworden voor mijn ontwikkeling. Ik gebruik ze nog steeds vaak om even iets terug te lezen of een oefening te doen.

Ilke, echt super mega veel bedankt voor je hulp. Ik durf weer verder te kijken en nu ook met een heel andere blik dan voor ik jou ontmoet heb.

Gerard Jasperse
Gerard Jasperse

Toen we samen startten, had ik veel verwachtingen van het traject. Ik heb een drukke baan met veel verantwoordelijkheid. Mijn belemmerende overtuigingen en patronen - waar ik niet bewust van was- hielden me vaak tegen en onnodig klein. Door met jou aan de slag te gaan en te starten met het 1-op-1 Reset My Brain Traject heb ik veel “eye openers” gekregen. Alleen al de KickStart zelf was al heel waardevol.

Ik heb onwijs veel geleerd over hoe mijn brein nu echt werkt en hoe ik zelf werk. Het inzicht ‘Je bent niet je gedachten, maar je HEBT ze’ was absoluut LIFE CHANGING voor mij. Hoe mijn gedachten zijn en welk effect ze op mijn gedrag hebben, is immens.

Door de MasterCourse kreeg ik veel meer controle over mijn eigen gedachten en gevoelens. Mijn blokkades hebben we hierdoor ook kunnen ontrafelen en daarmee mijn belemmerende overtuigingen los kunnen laten en veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik sta lekkerder in mijn leven en ben dichter bij mezelf gekomen en weet ik veel beter wie ik wil zijn. Ook heb ik een veel betere view gekregen op de zaken die er wél en die er niet toe doen.

Dit zorgde ervoor dat ik veel meer focus en energie kreeg. Vooral tijdens mijn werk is dit heel handig, maar zeker ook privé. Het is absoluut wel hard werken en een continue proces maar het is het allemaal zeker waard!  Dank je wel hiervoor! Ik zou jou echt aan iedereen aanraden die zich zelf beter wil begrijpen en  ontwikkelen,… en dat doe ik ook al in eigen omgeving ?.

Annlies
Annelies van Damme

De Reset My Brain MasterCourse is een heel compleet traject. Natuurlijk twijfelde ik vanwege de investering, maar je krijgt er veel voor terug! Vooral de 1 op 1 begeleiding sprak me zo enorm aan. Zeker als je nog niet alles rond persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan vind ik het zeker een aanrader, omdat er zoveel in zit. Als je wat verder in je persoonlijke ontwikkeling zit, is Ilke een goede schop onder de kont om nog dieper te gaan. Het was heel fijn om haar als coach te hebben. ☺️

Want het resultaat is dat ik merk dat ik mezelf meer op de eerste plaats zet en vragen stel zoals ‘wat zou ik echt doen’ zonder invloed van anderen. Dat ik uit zelfliefde voor mezelf kies in plaats van anderen te pleasen. Ik luister beter naar mezelf en denk écht anders. Hierdoor kan ik alles makkelijker relativeren, waardoor ikzelf meer rust ervaar.  Dus dank je wel hiervoor!

Marco Benner
Marco Benner

Voordat ik aan de slag ging met Ilke en het Reset My Brain 1-op-1 Traject was ik mij niet zo bewust van mijn gedrag en de invloed op anderen en met name op mijn gezin. Ik ging eerder uit van het negatieve en maakte me vooral zorgen. Ik twijfelde ook of de coaching en het traject wel zou werken voor mij.

Doordat ik met Ilke en de modules aan de slag ging, merkte ik enorme positieve resultaten op bij mezelf. Niet alleen ik zag dit, maar ook mijn partner. Ik merk dat ik nu in staat ben om alles veel beter in perspectief te plaatsen. Ik ben mij ook veel bewuster van de invloed van mijn gedrag en stemming op anderen en kan mijn reactie en gedrag ook veel beter controleren. Dus niet gelijk ‘nee’ en boos. Wat ik vooral geleerd heb, is dat heel veel bepaald wordt door de bril waarmee ik en anderen naar iets kijken. En dat dat niet fout is! Iedereen heeft zijn eigen maniertjes en als je je daar bewust van bent en dat meeneemt in je gedachten is het leven ineens heel anders en veel makkelijker.

Een andere les is dat ik niet altijd uit hoef te gaan van het negatieve en dat het 9 van de 10 keer wel goed komt. Hierdoor maak ik mij ook veel minder zorgen over wat er eventueel kan gaan gebeuren. Ook slaap ik beter en gaat het ook op het werk beter en makkelijker, omdat ik veel beter mijn grenzen aangeef. Ik heb nu meer het gevoel: het zal allemaal wel loslopen en zo niet, dan zien we dat wel als het zover is. Kortom ik sta een stuk makkelijker en minder bezorgd in het leven. Ik voel me vrijer.

Daarom zou ik Ilke en het Reset My Brain Traject zeker aanraden. Haar open en makkelijke manier van coachen heeft mij zeker zeer geholpen. Een grappig moment was toen ik mij realiseerde dat je niet alleen theorie en praktijk ervaring meebrengt maar mij voornamelijk een spiegel aan het voorhouden was! Bedankt!

Maike 2
Maike Pollaert

Ik was onzeker of ik het wel in me had, of de wereld wel op mij zat te wachten. Hierdoor durfde ik niet de stappen te zetten die nodig zijn om te groeien. Ik kan best op mezelf reflecteren, maar de onderliggende lagen, het doorvragen is bij jezelf moeilijk. Door het programma heb ik stap voor stap de inzichten gekregen én heb ik geleerd om de gedachten die mij klein houden, om te zetten.

Het resultaat van de MasterCourse is dat mijn zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Ik herken mijn gedachtenpatronen én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Daarmee heb ik ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen). Ik kan het programma oprecht aanraden aan iedereen die niet fulltime zelfverzekerd door het leven gaat (iedereen dus!).

Kristel
Kristel Dekkers

Het voelde alsof de Mastercourse voor mij gemaakt was, deze sloot precies op mij aan. Elke module was gevuld met waardevolle informatie waardoor er meer inzicht en bewustwording ontstaat. En door middel van de opdrachten en tools pas je het ook daadwerkelijk toe in je leven waardoor dit mij uiteindelijk elke keer verder heeft geholpen.  Tijdens de Mastercourse heb ik ervaren dat ik steeds meer vertrouwen heb gekregen en zelf keuzes heb kunnen maken. Maar vooral dat ik steeds vaker weer blij was en ook mijn leven stap voor stap weer heb kunnen oppakken dankzij de Mastercourse. Maar vooral de 1 op 1 gesprekken met Ilke heeft dit doen slagen. 

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ilke is zo enthousiast en heeft een sprankelende persoonlijkheid. Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen. Daarnaast is ze open en eerlijk over haar eigen verhaal. En staat ze altijd voor je klaar en zal ze nooit een oordeel hebben. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten!

Mark vd Mee
Mark van der Mee

Voor iedereen die in een korte tijd veel over zichzelf en zijn/haar patronen wil leren, én deze willen doorbreken? Een no-brainer om hier gewoon aan mee te doen. Er heeft in mij letterlijk een mindshift plaatsgevonden over de mate waarin gedachten, gedrag en gevoelens te beïnvloeden zijn door je brein te stimuleren.

Met als resultaat dat ik beter slaap, beter omga met mentale en fysieke onrust en tools heb gekregen/ontwikkeld om iedere situatie mentaal om te keren. Meedoen aan de MasterCourse van Oner Academy was daarom voor mij een mooie reis door en vooral waardevolle investering in mezelf.

Ilke's eigen ervaringen, enthousiasme, professionaliteit en warme persoonlijkheid maakten de MasterCourse voor mij zeer geslaagd. Ze is open minded en haar (sporadische) directheid werkt prikkelend. Ik vind het knap hoe ze mensen echt ziet en goed luistert zonder te oordelen.

Emre Celik
Emre Celik

De MasterCourse is zeker voor iedereen een aanrader. Of je nou meer uit jezelf en je leven wilt halen, het even niet snapt of dat je vastloopt. Voordat ik aan de MasterCourse deelnam, was ik me ervan bewust dat ik iets miste in mijn leven. Er klopte iets niet, ik haalde er niet alles uit. Van alles geprobeerd, tal van video’s gekeken en zelfhulpboeken gelezen. Veel informatie binnengekregen maar kon al die informatie niet verwerken. Maar niets heeft mogen baten.

Voordat ik met Ilke en haar methode in aanraking kwam, was ik al jaren bezig met verschillende zaken.

Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen. Ze bezit veel kennis en kan alles zo overbrengen dat het begrijpelijk is. Alsof alle puzzelstukjes op z’n plek vielen.

Nooit gedacht dat mijn terughoudende, timide en soms negatieve houding zou veranderen. Nu weet ik wel beter, ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar daarvoor.

Lobke
Lobke Gijsbers

Ik heb eerst de MasterClass en daarna de MasterCourse gevolgd bij Ilke. Ze heeft echt duidelijk weten te maken hoe krachtig je mind is en hoe je deze vóór je kan laten werken. Ze geeft daarbij veel praktische tools om deze shift voor elkaar te krijgen. Door de warme en veilige sfeer, het huiswerk en de persoonlijke begeleiding heb ik veel meer resultaat bereikt dan ooit daarvoor. Het feit dat Ilke het levende bewijs is dat de theorie werkt, is enorm inspirerend, net zoals de ontwikkeling die je anderen door ziet maken. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in hoe mijn zelfbeeld is ontstaan. Ik weet nu wat ik zelf echt nodig heb en handel daar ook naar, wat enorm bevrijdend is. Ik ben Ilke elke dag dankbaar hiervoor en kan de mastercourse aan iedereen aanbevelen die er echt klaar voor is om het anders te gaan doen!

Saar aan Huis-9030_edited_edited
Anita Rossen

Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn. Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.

tom-rijs
Tom Rijs

Het traject de Oner Academy is echt een aanrader voor ondernemers en professionals die het optimale uit zichzelf willen halen. Ilke bezit namelijk over veel kennis en neemt alle tijd voor je om deze begrijpelijk over te brengen. Hierdoor heb ik mijn traject als zeer waardevol en leerzaam ervaren. Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf en daarmee hun leven wil halen.

G Ekraslan
Güven Erkaslan

Het traject bij Ilke heeft mij enorm geholpen om het beste uit mezelf te halen. Ilke is toegankelijk, benaderbaar, ondersteunt je en stimuleert je om het alles uit jezelf te halen. Normaal gesproken ben ik sceptisch over coaches, omdat ik weinig de toegevoegde waarde van zie. Echter, heeft Ilke mijn ogen geopend en dankzij haar heb ik in alle opzichten een totaal ander beeld van mensen, omgeving maar vooral van mezelf.

0zgul
Özgül Uysal

Ikzelf ben ook neuropsycholoog en toch is deze masterclass echt goed met inzichten. Het is fijn de ervaring van iemand te horen, die de inhoud ook allemaal wetenschappelijk vanuit de neuropsychologie onderbouwd. Dat maakt het zo sterk. Het maakt je toch bewuster wat ons brein écht met ons doet, dat we een deel niet in de hand hebben (lichamelijke reactie), maar ook dat wij een groot deel wél kunnen beïnvloeden. Wij zijn uiteindelijk ook diegene die ons brein van informatie voorziet. De oefeningen en tools helpen echt en daarom zeker een aanrader!

Tijd om in actie te komen.
Tijd om het beste uit jezelf te halen.
Tijd om jouw leven op je eigen voorwaarden te leven. 

Twijfel je nog?

Geloof je niet dat óók jij dit kunt?

Geloof je er niet in dat dit ook voor jou is weggelegd?

Logisch, want gelukkig zijn? Dát vindt jouw brein NIET nodig….

Dit is wat veel mensen NIET WETEN:

Jouw brein heeft maar één taak. En dat is niet om jou gelukkig maken. Dit komt, omdat ons brein uit de oertijd stamt. Het wilde je altijd beschermen en veilig houden voor het gevaar van buitenaf.

Newsflash: je leeft niet meer in de oertijd, maar je brein werkt nog wel hetzelfde. Het fluit je terug en remt je af wanneer jij een gedurfde stap wilt zetten. ‘Doe maar niet, daar komt waarschijnlijk ellende van. Blijf maar zitten waar je zit, dat is veiliger.’

Jouw brein heeft er lak aan of deze rem je ongelukkig maakt of niet.

Het wil jou veilig houden en beschermen tegen de risico’s en meningen van buitenaf.
Schijnveiligheid, want er dreigt géén fysiek gevaar. Alleen dénkt jouw brein dit.

Twijfel je aan jezelf?
Durf jij bepaalde keuzes niet te maken, omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken?
Word je tegengehouden door de angst om te falen en/of door de mening van een ander?

Ja? Dan werkt jouw brein tegen je.

Op lange termijn zorgt dit ervoor dat je niet meer weet wat je wilt, goed bij je past of goed voor je is.

Herkenbaar? Goed nieuws: ook JIJ kunt dit doorbreken & je leven veranderen!

Voor wie is deze 1-op-1 MasterCourse geschikt?

Speciaal voor jou, als je:

 • Down to earth & zelfbewust bent: je weet dat jij jezelf nog tegenhoudt.
 • Bereid bent om de dingen van een ander perspectief te zien.
 • Ambitieus bent en meer uit jezelf wilt halen, omdat je voelt dat je veel meer kunt dan je nu prijs geeft. 
 • Blijvend je onzekerheden, angsten en onrust wilt doorbreken, zodat je je vrijer en energieker voelt.
 • Je innerlijke criticus wilt veranderen naar een meer self-loving JIJ.
 • Je uitstelgedrag spuugzat bent en op het speelveld van je leven wilt staan i.p.v. langs de zijlijn, zoals je nu doet.
 • Wilt shinen en jezelf niet nog langer klein wilt houden.
 • Snapt dat je voor verandering en groei tijd, energie en geld hoort te investeren.
 • Echt ALL-IN gaat en daarmee deze commitment met jezelf, dit traject en met mij aan wilt gaan.

NIET geschikt voor jou, als je:

 • Niet bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je huidige mindset en leven zoals die nu is.
 • Liever in de slachtofferrol kruipt en met je vinger naar anderen wijst .
 • Liever geen spiegel voorgehouden of een liefdevolle schop onder je kont krijgt.
 • Niet bereid bent om de dingen van een ander perspectief te zien.
 • Erg van zweven houdt. We gaan geen chakra's uitlijnen. Wél gaan we vanuit de neurowetenschappen spirituele theorieën  benaderen en toepassen. Mét beide benen op de grond.
 • Verwacht dat ik alles voor je ga oplossen: ain't gonna happen. We doen dit samen. Weet dat jij de bestuurder bent en ik jouw rij-instructeur. Ik bied je alle tools, maar ik ben geen tovenaar
 • Niet bereid bent om ALL-IN te gaan en daarmee structureel de tijd en energie voor jezelf en dit traject wilt maken. 

Tijd om jezelf op waarde te schatten & in het diepe te springen!

Over Ilke

Tegen alle verwachtingen in, studeerde ik niet 1x maar 2x succesvol af aan de universiteit. Trots was ik op mezelf toen ik mijn eerste Masterdiploma Neuropsychologie in ontvangst mocht nemen. Een jaar daarna ontving ik mijn tweede Masterdiploma, ditmaal in Marketing. Twee studies die ik zelf heb bekostigd door er keihard naast te werken.

Zonder geld en netwerk, maar wel mét de vooroordelen over mijn afkomst, wist ik eigenhandig tijdens de crisisperiode op te klimmen naar goede posities in het bedrijfsleven. Ik knokte mezelf omhoog op de sociale ladder, overwon meerdere barrières en was ik een succesvolle dertiger met alle materialistische kenmerken die daarbij hoorde: mooi huis, dikke leaseauto en flink salaris.

Mijn ouders waren supertrots en ik liep vast….

Lees meer
Koffie afspraak

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te motiveren en te leren om alles uit zichzelf en daarmee hun leven te halen, door hun brein op de juiste manier te gebruiken.

Ik vind het geweldig wanneer ik de twinkeling in de ogen van mijn klanten zie, omdat ze het ein-de-lijk doorhebben en begrijpen hoe het werkt. Hierdoor voelen zij dat ze hun patronen van (zelf)twijfel en onrust blijvend kunnen doorbreken. Het is zo mooi om te laten inzien dat iedereen de power heeft over hun brein en resultaten, zolang ze weten hoe ze hun brein vóór zich moeten laten werken.

Als we anders leren denken, zien we andere mogelijkheden en kansen. Hierdoor behalen we ook andere en betere resultaten. Dit in tegenstelling tot de mentale beperkingen die we onszelf opleggen door onze belemmerende overtuigingen.

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!’

Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen."