MasterCourse Max

Doorbreek in dit traject de remmende werking van je brein en haal het maximale uit jezelf en je leven. 


MasterCourse Max: het beste dat de Oner Academy te bieden heeft.

Doorbreek de remmende werking van je brein

Al sinds jouw jeugd probeert jouw brein je te beschermen tegen de risico’s van het leven.

Daarom koos je een veilige studie met een goed toekomstperspectief. En daarom ben je daarna braaf carrière gaan maken, zoals van je verwacht wordt. Zelfs als je in werkelijkheid helemaal niet gelukkig werd van die functie.

De successen die je al hebt gehaald

Inmiddels ben je op een leeftijd gekomen dat je terug kan kijken op jouw leven tot nu toe.

Dankzij die veilige studie en de brave carrière heb je nu een stabiel leven met een prima financiële basis.

Bedankt brein.

Toch denk je nu steeds vaker terug aan die ene opleiding die je écht graag wilde doen, die met dat lagere salaris.

Of aan die gekke vacature waar je zo enthousiast van werd, maar niet op durfde te solliciteren. Of zou je voor jezelf willen beginnen, maar bang bent je 'zekerheid' op te geven. 

Tijd om voor jezelf te kiezen

Je komt op een leeftijd dat je steeds vaker merkt dat het tijd is om echt voor jezelf te gaan kiezen. Tijd om de verwachtingen van anderen en jouw eigen onzekerheid los te laten.

Maar hoe doe je dat? Je bent dit ‘veilige’ gedrag jouw hele leven al gewend. Hoe doorbreek je dat?

Daar kan ik je bij helpen.

MasterCourse Max : wat gaan we doen?

 

Tijdens deze intensieve MasterCourse van 3 maanden gaan we samen aan de slag met het doorbreken van jouw hardnekkige patronen. We zijn namelijk vaak tijdelijk erg gelukkig totdat een van onze patronen het weer voor ons verpesten. Hoe word je echt gelukkig en succesvol? En hoe hou je dat vast? Hoe ga je van dat ‘7-tje met af en toe pieken naar een 9’ naar altijd een 9?

3-daagse MasterStart: meer kennis over neurowetenschap

Tijdens deze intensieve retreat gaan we de diepte in en komen snel tot de kern. Na afloop heb je de eerste remmende patronen doorbroken en weet je exact wat jou de komende tijd nog te doen staat. Neem tijd voor jezelf in een prachtige omgeving met topservice. 

Modules op maat

Na elke sessie krijg je een nieuwe module mee, inclusief huiswerk. Dankzij deze werkboeken doe je nog meer specifieke kennis op over jouw brein, precies de informatie die je op dat moment nodig hebt om verder te komen. De opdrachten sluiten aan bij jouw persoonlijke doelen

Terugkomdag

Zes maanden na de MasterStart komt de groep weer samen om alles te evalueren en een toast op jouw nieuwe manier van leven te brengen.

Eerst Kennismaken

Ik wil eerst persoonlijk met je kennismaken. Daardoor krijg ik een beter beeld van jouw situatie en kan ik je vertellen waar ik in jouw geval de nadruk op wil leggen in dit traject.Pas als wij allebei denken dat deze MasterCourse jou inderdaad verder gaat helpen, schrijf je jezelf in.

6 livesessies

Na de MasterStart bespreken we tijdens 6 sessies jouw doelen, progressie en nieuwe inzichten. Gedurende dit traject verander je jouw patronen naar een nieuwe, voor jou betere manier van leven.

De sessies zijn live of via Zoom en duren gemiddeld een uur.

Onbeperkt appen & mailen

Tijdens dit traject krijg je tussendoor nieuwe inzichten en ga je jouw eerste successen boeken. Of misschien heb je tijdens het lezen van de module nog een vraag over jouw situatie. Dan mag je me altijd appen of mailen. Ik antwoord zo snel mogelijk*, dan kan jij weer door.

*Tijdens de MasterClass en MasterCourse-sessies heb ik alle aandacht voor de deelnemers, dus kan ik pas na afloop reageren.

Praktische informatie

  • De MasterCourse Intens duurt 6 maanden.

  • De MasterStart is in omgeving Nijmegen en vindt doordeweeks plaats.

  • De livesessies zijn op mijn locatie in Nijmegen. De sessies kunnen intensief zijn, dus plan daarna geen belangrijke afspraken meer.

  • Deze MasterCourse Intens kost inclusief verblijf en cursusmateriaal €4.200 (of betaling in 6 maandtermijnen à €700).

Wat zeggen anderen

Mark van der Mee

‘Waardevolle investering in mezelf’

'Meedoen aan de MasterCourse was een mooie reis door, en waardevolle investering in mezelf.

Resultaat: ik ben beter gaan slapen, kan beter omgaan mentale en fysieke onrust, en heb tools gekregen om iedere situatie mentaal om te keren. Voor iedereen die in een relatief korte tijd veel over zichzelf en zijn/haar patronen wil leren, én ermee aan de slag wil, vanuit mijn ervaring een no-brainer om hier gewoon aan mee te doen.'

Maike Pollaert

'Mijn vertrouwen is enorm gegroeid’

 

'Als ondernemer heb ik een paar dromen en het lukte me niet goed om ze te realiseren. Vanuit de onzekerheid of ik het wel in me had, of de wereld op me zat te wachten, durfde ik niet de stappen te nemen die nodig zijn om te groeien.

Het resultaat van de MasterCourse is dat ik de gedachtenpatronen herken én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Mijn vertrouwen is enorm gegroeid. En daarmee ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen).’

Anita Rossen

‘Handvatten om positieve mindset te creëren’

‘Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn.​
Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.‘

  • Facebook Oner Academy
  • Instagram Oner Academy
  • Linked In Oner Academy
Schrijf je in voor tips & motivatie

© Oner Academy   Stationsplein 26  Nijmegen   KVK: 74456121   Disclaimer   Algemene Voorwaarden   Privacy Verklaring    Contact