MasterCourse Intense

Doorbreek in dit individuele traject de remmende werking van je brein en haal het maximale uit jezelf en je leven. 


Leer hoe jij jouw brein vóór je kunt laten werken.

Doorbreek de remmende werking van je brein

Al sinds jouw jeugd probeert jouw brein je te beschermen tegen de risico’s van het leven.

Daarom koos je een veilige studie met een goed toekomstperspectief. En daarom ben je daarna braaf carrière gaan maken, zoals van je verwacht wordt. Zelfs als je in werkelijkheid helemaal niet gelukkig werd van die functie.

De successen die je al hebt gehaald

Inmiddels ben je op een leeftijd gekomen dat je terug kan kijken op jouw leven tot nu toe.

Dankzij die veilige studie en de brave carrière heb je nu een stabiel leven met een prima financiële basis.

Bedankt brein.

Toch denk je nu steeds vaker terug aan die ene opleiding die je écht graag wilde doen, die met dat lagere salaris.

Of aan die gekke vacature waar je zo enthousiast van werd, maar niet op durfde te solliciteren. Of zou je voor jezelf willen beginnen, maar bang bent je 'zekerheid' op te geven. 

Tijd om voor jezelf te kiezen

Je komt op een leeftijd dat je steeds vaker merkt dat het tijd is om echt voor jezelf te gaan kiezen. Tijd om de verwachtingen van anderen en jouw eigen onzekerheid los te laten.

Maar hoe doe je dat? Je bent dit ‘veilige’ gedrag jouw hele leven al gewend. Hoe doorbreek je dat?

Daar kan ik je bij helpen.

MasterCourse Intens (1 op 1): wat gaan we doen?

 

Tijdens deze individuele MasterCourse van 3 maanden gaan we samen aan de slag met het doorbreken van jouw hardnekkige patronen. We zijn namelijk vaak tijdelijk erg gelukkig totdat een van onze patronen het weer voor ons verpesten. Hoe word je echt gelukkig en succesvol? En hoe hou je dat vast? Hoe ga je van dat ‘7-tje met af en toe pieken naar een 9’ naar altijd een 9?

Wat zeggen anderen

Mark van der Mee

‘Waardevolle investering in mezelf’

'Meedoen aan de MasterCourse was een mooie reis door, en waardevolle investering in mezelf.

Resultaat: ik ben beter gaan slapen, kan beter omgaan mentale en fysieke onrust, en heb tools gekregen om iedere situatie mentaal om te keren. Voor iedereen die in een relatief korte tijd veel over zichzelf en zijn/haar patronen wil leren, én ermee aan de slag wil, vanuit mijn ervaring een no-brainer om hier gewoon aan mee te doen.'

Maike Pollaert

'Mijn vertrouwen is enorm gegroeid’

 

'Als ondernemer heb ik een paar dromen en het lukte me niet goed om ze te realiseren. Vanuit de onzekerheid of ik het wel in me had, of de wereld op me zat te wachten, durfde ik niet de stappen te nemen die nodig zijn om te groeien.

Het resultaat van de MasterCourse is dat ik de gedachtenpatronen herken én weet hoe ik mezelf groter kan denken, in plaats van kleiner. Mijn vertrouwen is enorm gegroeid. En daarmee ook het lef om de nodige stappen nu wél te zetten.

Ilke is confronterend en mild tegelijk. Ze houdt je bij de les en helpt je om door te gaan, waar je in je eentje zou stoppen (en weer het oude zou doen).’

Anita Rossen

‘Handvatten om positieve mindset te creëren’

‘Ilke laat je bewust worden van het ontstaan van denkpatronen en overtuigingen. De handvatten die je krijgt om een positieve mindset te creëren zijn erg waardevol en goed toepasbaar. Het zorgvuldig samengestelde werkboek bevat veel kennis en opdrachten. Dat was een goede stok achter de deur om intensief met de stof bezig te zijn.​
Ik heb veel gehad aan de mastercourse en pluk er dagelijks de vruchten van.‘

  • Facebook Oner Academy
  • Instagram Oner Academy
  • Linked In Oner Academy
Schrijf je in voor tips & motivatie

© Oner Academy   Stationsplein 26  Nijmegen   KVK: 74456121   Disclaimer   Algemene Voorwaarden   Privacy Verklaring    Contact