fbpx

Boost Your Brain Live Training

Pak de regie over je brein en maak van je verlangens jouw realiteit!

Boost Your Brain Live Training

Pak de regie over je brein en maak van je verlangens jouw realiteit!

Leer om jezelf op waarde te schatten, andere keuzes te maken en je eigen pad bewandelen. 

"Ik vond de MasterClass echt goed, omdat de inhoud en vorm erg sterk is; het is verhalend, overtuigend, wetenschappelijk onderbouwd en met humor gebracht. Wat ik ook zo mooi vond om te zien dat je met een aantal quick wins en de mogelijkheid om echt duurzame verandering door te voeren als je daar klaar voor bent. Verhalen van wat jou heeft geholpen en andere succesverhalen uit de praktijk zijn super inspirerend en bewijzen dat verandering mogelijk is. Echt een aanrader :).”  Lobke Gijsbers  

 

Als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik:

 • geregeld voor groepen zou spreken;
 • zichtbaar zou zijn met mijn eigen verhaal;
 • mijn angsten en onzekerheden onder controle zou hebben;
 • meer energie zou ervaren, omdat ik wist hoe ik m’n lichaam kon ontspannen;
 • Mezelf op de eerste plek zou zetten, zonder schuldgevoelens…

…had ik je voor gek verklaard en je niet geloofd.

 Het zit namelijk zo:

Ondanks dat ik er voor de buitenwereld zelfverzekerd overkwam, was ik toch echt bang. Bang om te falen, om het verkeerde te zeggen, om niet leuk genoeg gevonden te worden en om veroordeeld te worden door anderen. Hierdoor was ik trouw aan iedereen, behalve aan mezelf. Met als resultaat dat ik vaak moe en onrustig was. Ook was ik heel perfectionistisch.

Mijn lichaam had ik op momenten niet onder controle op momenten dat ik wél moest spreken. Ik was enorm zenuwachtig en had continu een verhoogde hartstlag. 

Liever hield ik mijn mond tijdens meetings en events, hield ik me klein en was ik onzichtbaar op social media. Ondanks dat ik echt wel wat zinnigs te melden had. Deze onbewuste keuzes die ik maakte zorgden ervoor dat ik mijn eigen groei belemmerde. Ik raakte er gefrustreerd van. Ik wilde wél, maar durfde niet. Ik zat in een vicieuze cirkel.

Totdat ik vastliep en besloot dat het zo echt niet meer verder kon! Door dit besluit, heb ik mijn leven veranderd. Door dit besluit investeerde ik in mijn eigen ontwikkeling. Ik zette stappen die ik niet voor mogelijk hield. Door dit besluit lees jij nu mijn verhaal en kom je wellicht naar mijn training. 

Mijn leven is totaal veranderd, op ieder vlak. Mijn relaties zijn anders, mijn werk is anders, mijn inkomen is anders. Het allerbelangrijkste is dat ik me oprecht gelukkig voel. Ondanks dat ik dacht dat het niet voor mij was weggelegd. Dus ik begrijp uit het diepste van mijn hart hoe jij je wellicht op dit moment voelt. Dit gun ik jou dus ook!

Weet alleen wel dat als je iets anders wilt voor jezelf dat je dan ook anders hoort te denken en doen. Je moet ook een besluit nemen voor jezelf. Zodat je ook andere keuzes kunt maken. En daar kan ik je echt bij helpen.

Stel je eens voor, hoe zou jij je voelen als je:

 • Jezelf niet zou tegenhouden?
 • Zelfverzekerder zou zijn en daardoor andere keuzes zou maken die beter bij jou passen? 
 • Je niets zou aantrekken wat anderen van je zouden vinden?
 • Zonder schulgevoel ‘NEE’ zou zeggen tegen een ander en JA tegen jezelf?
 • In actie komt, je podium pakt en succesvol bent?

Hoe zou je leven er dan uit zien? Hoe zou het dan gaan met je business of carrière? Eerlijk, zou je je dan niet geweldig voelen?

Wat houdt jou nu dan nog tegen?

Ik weet het wel, dat is je brein. Op het moment dat je iets wilt, een bepaald verlangen hebt of een idee dan wil je ervoor gaan. Alleen dan komen die gedachten en de twijfels. Wat gebeurt er dan? Je doet niets. Kiest voor de veilige weg en houdt jezelf klein. 

Zonde, want dat hoeft niet zo te zijn..

Je kunt veel makkelijker keuzes maken op het moment dat je je brein en daarmee jezelf beter begrijpt. Wanneer je twijfelt, werkt je brein je tegen en laat je je leiden door een onbewuste angst.

Tijdens deze live training ga ik je uitleggen hoe dat komt en wat je kunt doen om trouw te blijven aan jezelf. Hoe je, voor jou, betere keuzes maakt. Waar jij van groeit, gelukkig en succesvol van wordt.  

Voel je dat dit is wat je wilt? Meld je dan nu meteen aan. Er is namelijk beperkt plek.

Want na deze MasterClass weet jij:

 • Hoe je brein werkt en waarom het je soms tegen werkt
 • Waarom je meer schijt mag hebben aan de mening van een ander als het jouw keuzes betreft;
 • Hoe jouw keuze- & zelftwijfel is ontstaan;
 • Welke brain-hacks je kunt inzetten om zelfverzekerd betere keuzes te maken en sneller tot actie over te gaan.

En nog veel meer!
​​​​​​​Zie ik je dan?

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader!"

Over Ilke

Tegen alle verwachtingen in, studeerde ik niet 1x maar 2x succesvol af aan de universiteit. Trots was ik op mezelf toen ik mijn eerste Masterdiploma Neuropsychologie in ontvangst mocht nemen. Een jaar daarna ontving ik mijn tweede Masterdiploma, ditmaal in Marketing. Twee studies die ik zelf heb bekostigd door er keihard naast te werken.

Zonder geld en netwerk, maar wel mét de vooroordelen over mijn afkomst, wist ik eigenhandig tijdens de crisisperiode op te klimmen naar goede posities in het bedrijfsleven. Ik knokte mezelf omhoog op de sociale ladder, overwon meerdere barrières en was ik een succesvolle dertiger met alle materialistische kenmerken die daarbij hoorde: mooi huis, dikke leaseauto en flink salaris.

Mijn ouders waren supertrots en ik liep vast….

Lees meer
Koffie afspraak

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te motiveren en te leren om alles uit zichzelf te halen, door hun brein op de juiste manier te gebruiken. 

Ik vind het geweldig wanneer ik de twinkeling in de ogen van mijn klanten zie, omdat ze het ein-de-lijk doorhebben en begrijpen hoe het werkt. Hierdoor voelen zij dat ze hun patronen van twijfel, uitstelgedrag en onrust blijvend kunnen doorbreken. Ik wil iedereen laten inzien dat zij de power hebben over hun brein en resultaten, zolang ze weten hoé ze hun brein vóór zich moeten laten werken.

Als we anders leren denken, zien we andere mogelijkheden en kansen. Hierdoor behalen we ook andere en betere resultaten. Dit in tegenstelling tot de mentale beperkingen die we onszelf opleggen door onze belemmerende overtuigingen.

"Dankzij haar inzet en toegankelijkheid heb ik enorme stappen kunnen zetten om zo het maximale uit mijzelf te kunnen halen…ik ga vol zelfvertrouwen door het leven en ben Ilke enorm dankbaar. Zeker een aanrader! Ilke's bijdrage is in één woord onmisbaar! Ze motiveert en is een inspiratie voor anderen."