MasterCourse

Herken je de frustratie dat het je niet lukt om bepaalde patronen te doorbreken?

Besef je dat jouw mind je in de weg zit? 
 

Voel je dat je er klaar voor bent om een stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Wil jij jouw mind vóór je laten werken?

Je bent er echt klaar voor om jouw belemmerende overtuigingen & hardnekkige patronen te signaleren, los te laten en te doorbreken. Je wilt begrijpen waarom jij jezelf klein houdt en daarmee zowel je persoonlijke als zakelijke geluk en succes saboteert en waarom je het gevoel hebt dat je niet 'in-control' bent. Je bent namelijk helemaal klaar met je (faal)angst, perfectionisme en onzekerheid, want diep van binnen weet je dat je ‘goed genoeg’ bent. 

 

Het is nu de tijd om het ook echt te voelen en er naar te handelen, want informatie zonder implementatie leidt tot frustratie en wees eens eerlijk: hoe vaak vond je jezelf een 'sukkel' omdat je iets niet implementeerde terwijl je wíst dat het goed voor je was?

 

Daarnaast heb je ook het gevoel dat, als je zo doorgaat en geen actie onderneemt, je waarschijnlijk in een burn-out terecht komt. Dat wil je natuurlijk niet en beseft dat het nu tijd is om in actie te komen, want alleen JIJ kan een verandering in jouw mindset en in jouw leven teweeg brengen.

Wat zou er veranderen in je leven..

 • als jij weer 'in-control' bent over jouw mind en daarmee over jouw leven? Wat zou er anders zijn als jij jouw patronen beter begrijpt waardoor ze jouw kracht en niet meer je belemmeringen vormen?

 • Wat zou er nog meer veranderen als je zonder schuldgevoel bewust voor jezelf kiest en je niet meer druk maakt over de mening van anderen?

 • Hoe zou het voelen als je vanuit helderheid en rust keuzes maakt en leeft vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst?

Hoe zou jij als persoon, partner, ouder, dochter, werknemer of ondernemer zijn?

Hoe succesvol zou jij privé & zakelijk zijn? 

Hoe zou jij je dan voelen?

Hoe trots zou jij op jezelf zijn? 

Enorm toch?! Het zou toch geweldig zijn als jij je zo zou voelen? Wellicht gaat er een twijfel door je heen, want kun jij dit wel? Is dit wel weggelegd voor jou, niet waar? Mochten er twijfels zijn, dan wil ik je vertellen dat dat heel normaal is.  

 

De functie van ons brein is namelijk niet om ons gelukkig te maken! Ons brein is er om ons in leven te houden door te kiezen voor veiligheid. Alles wat nieuw of onvoorspelbaar lijkt, kan twijfel of angst in jouw brein triggeren. Echter, laat je niet leiden door jouw hoofd, maar laat je leiden door jouw hart.

 

Want ik geloof erin dat wanneer je naar jouw hart luistert en daar ook écht naar handelt, je de realiteit creëert waar je naar verlangt. Andersom werkt het net zo. Wanneer je niet goed naar jouw hart luistert, creëer je automatisch een werkelijkheid waar je niet naar verlangt. Weet je wat dit inhoudt?

 

Dat jij de controle hebt over jouw geluk, succes en vrijheid! Waar wacht je dan op? Op het 'perfecte moment' dat er toch nooit gaat komen?! Gun jezelf deze stap en meld je nu aan!

Exclusieve methode om jouw mind vóór je te laten werken.​

Dit kun je verwachten:

 

‘Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie’

Deze MasterCourse is de perfecte mogelijkheid om nu wél de tijd, energie en ruimte in jezelf te investeren. Nogmaals alleen jij bent degene die iets kan veranderen aan jouw leven. Waarom wachten als je nu de eerste stap kunt zetten naar het leven waar je naar verlangt? Want...

Aan het einde van deze MasterCourse:

 • begrijp jij jouw patronen goed en kun je er in de toekomst anders mee omgaan, waardoor ze jouw kracht en niet meer je belemmeringen vormen;

 • heb jij alle kennis, inzichten en een gezonde dosis zelfvertrouwen in pacht om stappen te zetten;

 • leef jij vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst;

 • ben jij milder naar jezelf waardoor je in beweging komt ipv jezelf verlamt;

 • houd jij jezelf niet meer klein, maar durf jij in het licht te staan en te stralen;

 • heb jij de goedkeuring van een ander niet nodig om jouw keuzes te maken;

 • kies jij bewust voor jezelf zonder je daar schuldig over te voelen;

 • voel jij je vrij en zet jij stappen buiten jouw eigen gecreëerde gouden kooi.

Het zijn interactieve sessies met een kleine groep gelijkgestemden waardoor je dichter bij jezelf komt en écht jouw leven gaat leiden zoals jij dat wilt. Deze groep zal jou verder helpen, omdat alles wat er binnen de groep gebeurt en ontstaat een spiegel is naar jou zelf. Je kunt dit vergelijken met een batterij: één batterij heeft minder energie en kracht dan een groep batterijen samen. Persoonlijk geloof ik erg in de kracht van een groep en heb ik zelf ook de grootste stappen gezet tijdens groepssessies. 

Dus waarom wachten als je nu de eerste stap kunt zetten naar het leven waar je naar verlangt? Ben jij er klaar voor en wil jij gebruik maken van deze kans? Wees er snel bij want er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar per MasterCourse.

Gun jezelf deze kans en meldt je nu aan!

MasterCourse

6 weken verdieping & toepassen van de methode 

3x Live MasterClass

3x Online Q&A Sessie

Extra 1 op 1 begeleiding

Werkmateriaal

Kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht!

Jouw investering is nu slechts 

€ 1597,-

Incl. btw

Ervaringen met Ilke 

Testimonials

Özgül Uysal

Particulier

'Voor mij was het de eerste keer dat ik een masterclass volgde. Lezingen heb ik vaker meegemaakt en dat is vaker een-richtingsverkeer en gericht op werk-inhoudelijke-onderwerpen. Dit was echt anders, omdat het goed te volgen was qua niveau en tempo. Je geeft mensen handvatten mee naar huis, het is herkenbaar, niet een-richtingsverkeer. Je nam je publiek mee door vragen te stellen en je eigen ervaring te delen. Daarnaast had je oog voor je publiek en hield ze goed in de gaten. Dat je het allemaal onderbouwt met neuropsychologie maakt het verhaal echt sterker. Ikzelf ben ook neuropsycholoog en herkende inhoudelijk de stukken over het brein, maar toch is het echt goed en fijn de ervaring van iemand te horen. Het maakt je toch bewuster wat het écht met ons doet, dat we een deel niet in de hand hebben (lichamelijke reactie) , maar ook dat wij een groot deel wel kunnen beïnvloeden. Wij zijn uiteindelijk ook diegene die ons brein van informatie voorziet. Wat mooi is om te zien is dat mensen zich op hun gemak voelen en blijven luisteren naar je verhaal. De opbouw is fijn en de oefeningen helpen echt en daarom zou ik je zeker aanraden!'

Merel Holleman

Ondernemer

Ik vond het een erg goede masterclass. Het was echt meer dan een workshop, heel waardevol en bomvol info, tips en zelfs ervaringen, door de leuke opdrachten. Het was echt bijzonder om de oefeningen te doen en het directe effect daarvan te ervaren. Heel mooi hoe je met jouw wetenschappelijke achtergrond dit verhaal brengt. 

Ik vond het heel krachtig hoe je je eigen verhaal liet horen. Dapper en goed om te horen voor mensen die hier nooit bij stil staan. Hoe ongelooflijk ingewikkeld het is of kan zijn om je plek te vinden, persoonlijk en in de maatschappij. Juist in deze tijd. Ik heb er veel uitgehaald. Ik heb hier dagelijks aandacht voor en kan dit niet vaak genoeg horen.

Een aantal dingen vond ik verrassend en waren voor mij inzichten, daar worden je ogen door geopend! Echt top en dankjewel nogmaals voor de waardevolle avond.Ik zou je zeker aanraden bij anderen!!

Katja Hofman

Ondernemer

‘Wat ik zo goed vond aan de MasterClass was dat het inzicht gaf in hoe stress in je hoofd werkt en hoe ik dat kan omzetten om helder na te kunnen denken.

De connectie die jij tussen neurowetenschap en stress legde en toepasbare handelingen om rustiger te worden, vond ik heel goed. Er zaten echt oefeningen tussen waarvan je meteen effect merkt. Daarnaast kun je goed presenteren. Spreekt fijn en hebt een bepaalde rust wat prettig is om naar te luisteren. Je maakte het heel persoonlijk en begrijpelijk door je eigen verhaal te vertellen. Had de persoonlijke touch niet helemaal verwacht op deze manier en dat vind ik erg verfrissend. Dat maakte het makkelijker om te volgen. Ik zou jouw masterclass zeker aanraden, dank je wel!'

Emre Celik

Particulier

‘Jouw MasterClass was echt iets voor mij. Dit is precies wat ik nodig had. Alles was zo herkenbaar en je gaf me veel nieuwe inzichten. Ik werd bewust van mijn onbewuste en ik weet nu waar ik moet beginnen ook al heb ik nog veel te leren. 

Het was heel goed wetenschappelijk onderbouwd. Dit alles zorgde ervoor dat ik de masterclass met een goed en fijn gevoel kon verlaten. Dit zegt alles over de kwaliteit van de inhoud van jouw MasterClass. Ik denk dat je hier heel veel mensen mee gaat bereiken en ik zou het ook zeker aanraden. Dank je wel!'

Anita Rossen

Ondernemer

‘Jouw MasterClass was echt goed omdat het boeiend was van begin tot het einde. Er was een goede afwisseling van luisteren/doen. Het is heel makkelijk om naar je te blijven luisteren. Ik heb ook een aantal goede inzichten gehad en daarom zou ik ook zeker jouw masterclass aan mijn omgeving aanraden.'

Chantal Kosman

Particulier

'Het was echt fantastisch! Je hebt het heel leuk gepresenteerd, met hele leuke en boeiende inhoud. Geen moment heb ik me verveeld. Het was een goede mix tussen wetenschappelijke theorie en praktijk. Duidelijk en helder verhaal met mooie opbouw, praktische tips en humor! Ik vond alles top, vooral de opbouw en de praktische toepasbaarheid. Daarom zou ik het aan iedereen aanraden. Het is heel interessant, leuk en behapbaar.'

Rosie Alvarado

Particulier

‘Ik vond alle informatie erg nuttig, vooral de oefeningen. Alles was zo helder en simpel overgebracht. Ik heb zelf ADHD en ik kon je prima volgen. Je hebt me veel inzichten gegeven vooral waar ik tegen aanliep. Ik heb alleen maar tops voor jou en geen tips eerlijk gezegd. Ik had jouw masterclass echt kunnen gebruiken toen ik eind 2016 in mijn burn-out zit en daarom denk ik dat je veel kan betekenen voor anderen die hier doorheen gaan. Dank je wel hiervoor!'

Lobke Gijsbers

Ondernemer

'Ik vond het echt erg goed en denk oprecht dat je het niet beter had kunnen overbrengen. De inhoud en vorm is erg goed. Het is verhalend, overtuigend, wetenschappelijk onderbouwd en je bracht het op een hele leuke en ontspannen manier. Ik vond de vergelijking van het aanleren van een nieuwe taal of afvallen als je morbide obesitas hebt, erg sterk. Wat ik ook zo mooi vond om te zien dat je met een aantal quick wins en de mogelijkheid om echt duurzame verandering door te voeren als je daar klaar voor bent. Verhalen van wat jou heeft geholpen en andere succesverhalen uit de praktijk zijn super inspirerend en bewijzen dat verandering mogelijk is. Ik zou jou zeker aanraden en heb dit ook al gedaan :).'

Mark Gill

Particulier

‘Een heel goed doordacht programma, good speaking, goede voorbereiding, enthousiasme spatte er vanaf en straight to the point. Ondanks dat veel mensen denken dat ze dicht bij hun gevoel/hart leven en geen last van stress te hebben, is inzicht krijgen. Ik zou jouw oplossingsmethodieken zeker aan te bevelen aan vrienden en mijn collega’s.’

Over Ilke

Als ‘allochtoon’ uit een laaginkomens gezin en achterstandswijk heb ik mijn mind behoorlijk moeten ombuigen zodat ik op eigen houtje twee masterdiploma’s kon behalen. Door daarnaast keihard te werken tijdens mijn studietijd kon ik deze studies zelf bekostigen, want als dochter van een 1e generatie Turks gezin waren mijn ouders niet in staat om mijn studies te betalen.

 

Ten tijde van mijn afstuderen (2009/2010) was er wereldwijd sprake van financiële crisis. Toch lukte het me om zonder een invloedrijk netwerk van mijn ouders/familie/kennissen bij grote bedrijven zoals Tele2 en L’Oréal te werken. Daarnaast kocht ik mijn eerste woning zonder financiële hulp van mijn ouders. En kreeg ik een fijne bloeiende relatie, met mijn inmiddels verloofde.

 

Je zou dus kunnen zeggen dat ik ‘succesvol’ was. En toch stortte ik in. Van buiten zag alles er goed uit, maar van binnen voelde ik me leeg. Ik was burned-out en met mij vele anderen op deze wereld.

 

What the hell happened?! Maar nog belangrijker, hoe heb ik het tij weten te keren om in staat te zijn om mijn hart te volgen door mijn bedrijf op te zetten en jou nu te kunnen helpen?

Meld je aan 

MasterCourse

6 weken verdieping & toepassen van de methode 

3x Live MasterClass

3x Online Q&A Sessie

Extra 1 op 1 begeleiding

Besloten Facebook community

Werkmateriaal

Kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht!

Jouw investering is nu slechts 

€ 1597,-

Incl. btw

Eerst volgende MasterCourse start op 31 oktober, wees er snel bij want er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Veel gestelde vragen 

 • Facebook Oner Academy
 • Instagram Oner Academy
 • Linked In Oner Academy
Schrijf je in voor tips & motivatie

© Oner Academy   Stationsplein 26  Nijmegen   KVK: 74456121   Disclaimer   Algemene Voorwaarden   Privacy Verklaring    Contact