Incompany MasterClass 

Laat studenten over die onzekerheid stappen en beter uit de verf komen.

Geeft werknemers het inzicht én de tools voor minder stress en meer werkplezier.

Incompany MasterClass voor studenten of personeel

Als je eenmaal inzicht hebt gekregen in de werking van het brein, gun je dat inzicht ook aan anderen.

Wat als meer mensen leren hoe ze zelf meer uit hun leven kunnen halen en makkelijker over hun angsten en onzekerheid kunnen stappen? Zodat hun échte potentieel naar boven komt. En wat als ze leren hoe ze beter omgaan met stress?

 

Voor Studenten

En de meeste derdejaars zijn enorm gespannen over hun stage. Ze willen zichzelf goed presenteren, maar hoe doe je dat? Ze zijn onzeker in die nieuwe omgeving tussen medewerkers die daar al jaren werken. Hoe krijg je die studenten zover dat ze toch durven te falen en om hulp durven te vragen?

Tijdens de MasterClass van 3 uur bied ik ze tools om hun angsten en belemmeringen onder controle te krijgen, zodat ze beter uit de verf komen. Deze MasterClass is maatwerk in overleg met de onderwijsinstelling en wordt op de specifieke situatie van die groep studenten toegespitst.

Klinkt dit als iets voor jullie studenten? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, dan bespreken we jullie situatie en de mogelijkheden.

 

Deze jonge mensen met slimme breinen vinden het lastig om het optimale uit zichzelf te halen in de ‘echte’ wereld. Hoe kan je beter omgaan met de verwachtingen die anderen van je hebben? Waar komt dat perfectionisme vandaan?

Zo hebben sommige eerstejaars moeite met de overgang van de (veilige) middelbare school naar de grote HBO of universiteit, waar veel meer van hen wordt verwacht. De druk is hoog, de omgeving is anders, kortom: genoeg risicofactoren om dicht te klappen.

 

Voor Werknemers

Deze MasterClass is maatwerk en wordt (in overleg) op de specifieke situatie van de groep toegespitst. Ook geschikt voor kwartaalbijeenkomsten of boostsessies voor afdelingen.

 

Klinkt dit als iets voor jullie? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, dan bespreken we jullie situatie en de mogelijkheden.

Je gunt de medewerkers plezier in hun werk, dat ze het goed naar hun zin hebben, ondanks de drukte. Maar je hebt niet overal invloed op. Soms kan een privésituatie zorgen voor veel stress en misschien zelf leiden tot een burn-out.

In deze MasterClass leer ik de deelnemers meer over de werking van hun brein. Ook geef ik ze praktische tools om beter om te gaan met bijvoorbeeld stress en het ontvangen van feedback. Dankzij de nieuwe inzichten ervaren deelnemers die spannende momenten op het werk een stuk lichter en relaxter. Met tot gevolg: meer plezier en ontspanning, waardoor ze veel makkelijker hun talenten durven te laten zien.

  • Facebook Oner Academy
  • Instagram Oner Academy
  • Linked In Oner Academy
Schrijf je in voor tips & motivatie

© Oner Academy   Stationsplein 26  Nijmegen   KVK: 74456121   Disclaimer   Algemene Voorwaarden   Privacy Verklaring    Contact