Laat jij jouw brein vóór je werken?

Laat jij jouw brein vóór jou werken?

Jouw intelligente hersenen hebben je al ver gebracht in het leven. Je hebt het goed voor elkaar: zakelijk en privé.

Toch blijf je een onrustig gevoel houden...

Laat jij jouw brein vóór je werken?

Jouw intelligente hersenen hebben je al ver gebracht in het leven.

Dankzij jouw denkkracht heb je vroeger redelijk soepel de middelbare school doorlopen, daarna gestudeerd en een leuke carrière opgebouwd met een bijpassend salaris. Misschien heb je zelfs inmiddels een prima bedrijf neergezet als ondernemer.

 

Je hebt het goed voor elkaar: zakelijk en privé. Het leven is aardig stabiel op het moment. Toch blijf je een onrustig gevoel houden. Je weet dat je meer kan, maar het komt er niet uit.

Het maximale uit jezelf halen 

Als je cognitief sterk bent, dus een slimme denker, bereik je daar veel mee. Maar nu is het dat sterke brein dat jou juist tegenwerkt. Je zit jezelf in de weg. En dat merk je steeds vaker.

Bijvoorbeeld aan de zakelijke gesprekken waarin je niet zo overtuigend overkomt als je zou willen. Of aan jouw getwijfel om die volgende stap naar de échte top te maken.

Maar hoe verander je dat? Dat leer je bij de Oner Academy.

MasterClass            (1-daagse)

Neuro-expert Ilke Oner legt uit hoe jouw brein werkt en waarom jij jouw eigen rem bent.

Ze geeft jou specifieke tools waarmee jij jouw brein voor je kan laten werken.

MasterCourse Intense   (1 op 1)

Doorbreek nu eindelijk die patronen die keer op keer jouw ontwikkeling afremmen. Analyseer met neuro-expert Ilke Oner hoe jouw brein je tegenwerkt​ en leer hoe je je brein voor je laat werken.

MasterCourse Max 

(retreat + 1 op 1)

Tijdens de 3-daagse MasterStart maak je direct grote stappen en laat jij jezelf voortaan leiden door wat je écht wil. In het traject werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en leer je hoe je blijvend resultaat haalt.

Wat zeggen anderen

Merel Holleman

Katja Hoffman

‘Tools om rustiger te worden’

‘Ik kreeg inzicht in hoe stress in het brein werkt en hoe ik dat kan omzetten om helder na te kunnen denken. De connectie die jij tussen neurowetenschap en stress legde en de tools om rustiger te worden, vond ik erg goed. Ik zou jouw masterclass zeker aanraden, dank je wel!'

Leon van den Bras

‘Boven verwachting goed’

'Een goed en compleet verhaal dat wetenschappelijk onderbouwd is, dat maakt het extra sterk. Mijn grootste inzicht was de concrete werking van stress in het lichaam. De MasterClass was boven verwachting goed en ik zou het iedereen aanraden, omdat veel informatie door velen gebruikt kan worden.’

‘Bijzonder om direct effect te ervaren’

‘Heel waardevol en bomvol info, tips en zelfs ervaringen. Het was echt bijzonder om de oefeningen te doen en het directe effect daarvan te ervaren. Heel mooi hoe je met jouw wetenschappelijke achtergrond dit verhaal brengt. Ik vond het heel krachtig hoe je je eigen verhaal liet horen. Ik heb er veel uitgehaald, dankjewel nogmaals.’

  • Facebook Oner Academy
  • Instagram Oner Academy
  • Linked In Oner Academy
Schrijf je in voor tips & motivatie

© Oner Academy   Stationsplein 26  Nijmegen   KVK: 74456121   Disclaimer   Algemene Voorwaarden   Privacy Verklaring    Contact