fbpx

#2 Ben jij de baas over jouw labels of zijn jouw labels de baas over jou

Heb je wel eens gemerkt aan jezelf hoeveel labels je op jezelf plakt? Of ermee identificeert? En heb je enig idee wat de invloed daarvan is op jouw brein? Vooral als je je er op een negatieve manier mee identificeert? Op jouw eigenwaarde? Op jouw gedrag? De vraag die je aan jezelf mag stellen, is: ben jij de baas over jouw labels of zijn jouw labels de baas over jou?

Ik weet niet of je me volgt op Instagram of Linkedin, maar daar laat ik vaker doorschemeren dat ik een hekel heb aan labels en wars ben van hokjes. Hier praat ik uitvoerig over in deze podcast. Enneh, dat we doen we lekker op z’n Ilke’s: beetje chaotisch, direct en lekker recht voor z’n raap, maar zeker niet minder waardevol. Veel luisterplezier!

 

P.S: Mocht je deze aflevering waardevol hebben gevonden…

Zou je dan een 5-star review achter te laten op Spotify en/of op Apple?

Zo support je mij en zorg je ervoor dat deze podcast onder de aandacht van meerdere mensen wordt gebracht, zodat ook zij meer uit zichzelf en daarmee hun business te halen.

P.P.S: Heb ik je ergens mee aangewakkerd, geholpen of getriggerd? Ik zou het onwijs tof vinden als je me dat zou laten weten via:

Mijn instagramaccount

Of via LinkedIn

Heb je specifieke vragen of wil je samenwerken met mij dan kun je me ook benaderen via mijn website

Super dank je wel en tot de volgende aflevering!

Wil je nooit meer een blog missen of gratis brain-hacks & motivatie in de inbox ontvangen?

Schrijf je hier dan in.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ilke Oner

Neuropsycholoog, -trainer/coach & spreker | Neem de regie over je brein, zodat je gelukkig succesvol bent op de manier die het beste bij je past.
0 Shares
Tweet
Share
Share