fbpx

#15 Vind je het lastig om AL je emoties toe te laten en te voelen? Luister dan naar deze podcast

❌ Wat nou als ik je vertel dat je niet bang bent om te falen.
❌ Ook niet dat je bang bent om niet goed genoeg te zijn
❌ En zelfs dat je niet bang bent om afgewezen te worden.

👉🏼Maar dat je bang bent om de emoties die je bij falen, niet goed genoeg zijn en afwijzing voelt te ervaren. Je bent bang om de emoties, die je als ‘negatief’ hebt bestempeld, te voelen in je lichaam.

Je hebt het niet eens door, want dit doe je allemaal op een onbewust niveau. Concreter: je 🧠 stuurt je op deze manier aan.

De manier waarop je ooit besloten hebt om op een bepaalde manier met een bepaalde emoties om te gaan, bepaalt de manier waarop je er NU mee omgaat. Je kunt zelfs behoorlijk ver gaan om sommige ‘negatieve’ emoties niet te erkennen, laat staan te willen voelen ( 🍸 🍻 🍑 💉 💊 📱).

Het liefste vermijd je dit soort gevoelens, omdat ze oncomfortabel zijn.

ALLE emoties horen erbij. Ook de emoties die je als ‘slecht’, ‘zwak’ of ‘negatief’ hebt gelabeld. Verander het label en verander daarmee je ervaring van deze emoties.  Huilen maakt je niet zwak en kwetsbaarheid maakt je juist sterk.

Juist door comfortabel te worden met het oncomfortabele ben je krachtig en nergens meer bang voor.

✔️Juist wanneer je emoties kunt zien voor wat ze zijn, zal je brein jouw lichaam anders aansturen en zul je deze discomfort van deze emoties niet meer ervaren.

In podcast #15 van de Boost Your Brain Podcast heb ik het uitvoerig over emoties. Wat zijn ze in godsnaam en hoe kun je er het beste mee omgaan, zodat je nergens meer bang voor hoeft te zijn.

Want wie zou je kunnen zijn als je niet meer bang voor je eigen emoties zou zijn?!

🎙️Klik op jouw favo podcast app om de aflevering te luisteren.

Enjoy!

 

P.S:

Mocht je deze aflevering waardevol hebben gevonden…

  • Zou je dan een 5-star review achter willen laten op Spotify en/of op iTunes?
  • Zo support je mij en zorg je ervoor dat deze podcast onder de aandacht van meerdere mensen wordt gebracht, zodat ook zij meer uit zichzelf en daarmee hun business kunnen halen.

Heb ik je ergens mee aangewakkerd, geholpen of getriggerd? Ik zou het onwijs tof vinden als je me dat zou laten weten via:

Heb je specifieke vragen of wil je samenwerken met mij dan kun je me ook benaderen via mijn website: https://oneracademy.com/boostyourbrain/

 

Super dank je wel en tot de volgende aflevering!

Wil je nooit meer een blog missen of gratis brain-hacks & motivatie in de inbox ontvangen?

Schrijf je hier dan in.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ilke Oner

Neuropsycholoog, -trainer/coach & spreker | Neem de regie over je brein, zodat je gelukkig succesvol bent op de manier die het beste bij je past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Tweet
Share
Share