fbpx

#10 Wil je het écht of zeg je dat alleen maar? Luister deze podcast wanneer je jezelf tegenhoudt!

‘Ilke, ik wil zo graag andere keuzes maken. Keuzes maken waar IK blij van word. Die bij mij passen en waarbij ik trouw blijf aan mezelf. Ik wil gewoon gelukkig en succesvol zijn. Maar op de een of andere manier lukt het me niet.’ Zei ze in een gesprek tegen me.

‘Hoe graag wil je het?’ Vroeg ik haar. 

‘Heel graag.’ antwoordde ze.

‘Onzin’,  zei ik. 

Ze keek me verbaasd aan. 

‘Je wilt het alleen als het in je schoot wordt geworpen. Wanneer je er niets spannends (geld, tijd, kwetsbaarheid, zichtbaarheid, fouten maken) voor hoeft te doen. Anders wil je het blijkbaar niet.’ Zei ik om haar nog meer uit de tent te lokken.

Ze wist even niet wat ze moest zeggen, maar uiteindelijk wist ze waar haar probleem lag. 

Ze zat zichzelf, haar groei en geluk in de weg. Haar gedachten en patronen maakten haar onzeker waardoor ze telkens niet doorzette. Ze wilde het één, maar deed telkens het ander.

Ik legde haar uit dat het door haar brein kwam en wat ze kon doen om dit patroon te doorbreken. Een week later besloot ze om om met mij samen te werken en om samen dit patroon te doorbreken, zodat ook zij haar verlangens kon achterna jagen.

Dit voorbeeld was voor mij de aanleiding om er een podcast voor over op te nemen. Misschien zit jij jouw groei en geluk ook in de weg. Zo ja? Dan is het echt de moeite waard om Podcast #10 van de Boost Your Brain Podcast te luisteren. 

🧠In deze aflevering vertel ik je namelijk waarom je niet doorzet en je verlangens najaagt.

🧠Waarom je brein korte-termijn keuzes maakt, die jou totaal niet dienen.

🧠En wat je kunt doen om dit te veranderen.

🎙️Je beluistert deze aflevering via jouw favoriete podcast app (Spotify & Apple podcast).

Veel luisterplezier!

 

👉🏼Op 5 november geef ik een live-training over hoe je trouw blijft aan jezelf en daarmee van je verlangens je realiteit maakt. Wil je hierbij zijn, kijk dan hier.

 

P.S: Mocht je deze aflevering waardevol hebben gevonden… Zou je dan een 5-star review achter te laten op Spotify en/of op Apple?  Zo support je mij en zorg je ervoor dat deze podcast onder de aandacht van meerdere mensen wordt gebracht, zodat ook zij meer uit zichzelf en daarmee hun business te halen.

P.S. II: Heb ik je ergens mee aangewakkerd, geholpen of getriggerd? Heb je specifieke vragen of wil je samenwerken met mij? Dan zou kun je me dat laten weten via deze link

P.S. III: Mocht je me willen volgen op social media dan kan dat via  LinkedIn of via Instagram.

Super bedankt en tot de volgende aflevering!

Wil je nooit meer een blog missen of gratis brain-hacks & motivatie in de inbox ontvangen?

Schrijf je hier dan in.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ilke Oner

Neuropsycholoog, -trainer/coach & spreker | Neem de regie over je brein, zodat je gelukkig succesvol bent op de manier die het beste bij je past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Tweet
Share
Share